Редактор: e-mail: Кадър: БТВГотви се тройна коалиция между Доган, Ердоган и Борисов.

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВГотви се тройна коалиция между Доган, Ердоган и Борисов.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готви се тройна коалиция между Доган, Ердоган и Борисов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Готви се тройна коалиция сред Доган, Ердоган и Борисов ". Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. Думите му бяха в коментар, във връзка казаното от водещата Цветанка Ризова, че Валери Симеонов, който разгласи коалиция с Веселин Марешки неотдавна, преди време се е борил да понижи броя на изборните секции в Турция.

" Това, че желаят да се ограничи гласуването в Турция, отново е в услуга на Движение за права и свободи, тъй като вотът на нашите съграждани, живеещи в Турция, е доста по-шарен в сравнение с би се харесала на една тройна коалиция, която се готви сред Доган, Ердоган и Борисов. Това видяхме на изявлението на Ердоган на националната конференция на Движение за права и свободи. Така,че те обслужват Движение за права и свободи и освен с това. Да напомним ли, че министърът на стопанската система бе от квотата на Атака, но на Пеевски. И след това Борисов като го смени сподели с половин уста, че е бил непосредствен до Пеевски.

Ние в нашата партия чакаме резултати, с които ще сме незаобиколим фактор в идващия български парламент и ще се преценяват с нас ", сподели Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР